Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и бихте желали, можете да оставите отзив за нас.
Силно препоръчвам Автошкола Олимп!
Теоретичната подготовка, както и практическото обучение там са на изключително високо ниво. Екипът на тази школа е от професионалисти, които освен, че ни обучават за шофьори, ни научават и да бъдем отговорни.
Искрени благодарности на най-добрия инструктор- Борис Великов, без когото нямаше да се справя!
Ако някой иска наистина да се научи да шофира и то в спокойна среда и да получи най-добрата подготовка, то мястото е едно- АВТОШКОЛА ОЛИМП!
Симона Кънева

Благодаря Ви за подкрепата, за това че повярвахте в мен и успешно завършихме курса. За мен е сбъдната мечта, а чувстовото на успеха е неописуемо. От все сърце "БЛАГОДАРЯ! "на моя инструктор г-н Великов и ще запомня всичко, което ми е казал и на което ме научи. Благодаря за всичко. Успех за всички ваши обучаеми и нека продължавате да изпитвате чувството на успеха в бъдещ план.

Препоръчвам школа "Олимп"на всички бъдещи кандидат-шофьори, тук ще намерите коректност, индивидуално отношение през целия курс, усмихнати и любезни хора, който притежават приятелски подход, на тях дължа успеха си!

Евгения Николова
Най-добрата автошкола! Препоръчвам на хората, които искат професионално отношение и работа в екип, да изберат "ОЛИМП".
Калина Друмева
Благодаря на Автошкола Олимп за проявеното търпение, всеотдайност и коректност през целия етап на моето обучението. Те успяха да ме научат да управлявам внимателно и прецизно превозното средство с лекота и увереност. Едно огромно благодаря на Автошкола ОЛИМП и на целия й екип от професионалисти. Подготовката, която те предоставят е на изключително високо ниво и ако някой търси всички тези качества може да ги намери в ОЛИМП!
Kostadin

 Благодаря на Борис и Ивайло Великови за проявеното търпение, коректното и всеотдайно отношение през цялото време на обучението ми. Те успяха да оправдаят очакванията ми за добра автошкола. Подготовката им е на неочаквано високо ниво и ако сте решени да си вземете шофьорският курс, това е ОЛИМП!

 

Ивета Добрева

Здравейте, приятели от автошкола ОЛИМП. Искам да изкажа едно огромно  БЛАГОДАРЯ на целия екип и най-вече на Борис Великов за доброто отношение, отличното обучение /теоретично и практично/, за проявеното търпение, за мотивацията и приятелската подкрепа, която получих.  Благодаря ви, че ме направихте част от вашия екип. 

Veronika Koleva
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Борис Великов и неговият екип за професионализма и всеотдайността, които проявяват към своите обучаеми. Благодаря за търпението и вниманието, което получих по време на моето обучение. Бъдете все така позитивни и отговорни към своята работа!
Stela Petrova
Здравейте, от днес вече и аз мога да кажа, че съм шофьор и това стана благодарение на Борис Великов и екипът му. Изключително много съм доволна от обучението- теория и практика. Ако някой още не е решил в коя школа да се запише- нека избере ОЛИМП, защото са честни, отговорни и дисциплинирани, готови винаги да помагат. Приятелски настроени са към всеки един обучаем и няма да усетите колко часа сте карали, а е дошло време да паркирате и да си кажете "чао, до другия път". Благодаря Ви още веднъж, Олимп.
Хюлия Сабри
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00