Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и сте доволни от обучението си, можете да оставите отзив за нас.
Ако имате колебания коя школа да изберете за обучението си, не се замисляйте - "Олимп" е правилният избор! Изключително съм благодарна за теоретичната и практическата подготовка на страхотния екип на школата. Ивайло, Борис и Гери са не само отлични и търпеливи учители, а и прекрасни хора, в които ще намерите приятелска подкрепа! Те ще Ви помогнат да превъзмогнете себе си и ще се съобразят с вашето темпо на учене и вашите   нужди. Всеки практически урок с Ивайло е истински полезен и ще Ви подготви за реалните ситуации в живота, а часовете минават неусетно. Боби и Гери се погрижиха да нямам грам съмнение в теорията и поднесоха информацията структуритано, разбираемо и приятно. Препоръчвам с две ръце! Най-добрите сте! Продължавайте в същия дух
Миглена
Силно препоръчвам "Автошкола Олимп". Теоретичната и практическата подготовка са на много високо ниво. Изказвам своите големи благодарности на инструкторите ми Борис Великов и Ивайло Великов за търпението и спокойствието, с които подхождат към курсистите си. Изключителни професионалисти и стойностни хора. Обучението ми премина в страхотна обстановка! Автошкола “Олимп”е правилния избор за всички които се колебаят къде да се запишат. Желая много успехи на школата! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mariela Zlateva
В Олимп просто си личи, че им пука да подготвят добри и отговорни шофьори, а не просто да ти вземат парите и айде следващия. И Гери и Борис и Ивайло са страхотни професионалисти, не само в знанията и работата си, но и подхода към курсистите! Теоретичната подготовка преминава леко, но много стойностно като отговарят на всички въпроси и насърчават активно участие. Практиката не минава по-различно, като атмосферата е спокойна, подхода към учащите се е с разбиране и търпение, и най-важното - всички са много отзивчиви! Не мога да ги препоръчам достатъчно...
Kamen Lukanov
Силно препоръчвам "Автошкола Олимп"! Инструкторите Борис Великов и Ивайло Великов са изключителни професионалисти. Благодарна съм, че подходиха към мен с търпение и спокойствие. Обучението ми премина в страхотна обстановка. Желая много успехи на екипа на "Автошкола Олимп".
Victoria Nenova
Amazing service from all the people here. As a foreigner, they were super helpful in supplying information and organising everything for me. Ensuring all lessons for theory and practical could be done in English. Ivo and Gergana are highly recommended to anyone wanting to become a good driver.
Mike Surgey
Силно препоръчвам Автошкола Олимп! Теоретичната подготовка, както и практическото обучение там са на изключително високо ниво. Екипът на тази школа е от професионалисти, които освен, че ни обучават за шофьори, ни научават и да бъдем отговорни. Искрени благодарности на най-добрия инструктор- Борис Великов, без когото нямаше да се справя! Ако някой иска наистина да се научи да шофира и то в спокойна среда и да получи най-добрата подготовка, то мястото е едно- АВТОШКОЛА ОЛИМП!
Симона Кънева

Благодаря Ви за подкрепата, за това че повярвахте в мен и успешно завършихме курса. За мен е сбъдната мечта, а чувстовото на успеха е неописуемо. От все сърце "БЛАГОДАРЯ! "на моя инструктор г-н Великов и ще запомня всичко, което ми е казал и на което ме научи. Благодаря за всичко. Успех за всички ваши обучаеми и нека продължавате да изпитвате чувството на успеха в бъдещ план.

Препоръчвам школа "Олимп"на всички бъдещи кандидат-шофьори, тук ще намерите коректност, индивидуално отношение през целия курс, усмихнати и любезни хора, който притежават приятелски подход, на тях дължа успеха си!

Евгения Николова
Най-добрата автошкола! Препоръчвам на хората, които искат професионално отношение и работа в екип, да изберат "ОЛИМП".
Калина Друмева
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00