Процесът

Всеки четен Понеделник от месеца стартира нова група. Обучението започва с две седмици лекции по теория, които се провеждат в кабинета на фирмата всеки понеделник, вторник и сряда от 17:00 до 19:00 часа.

След като приключат двете седмици, всеки курсист започва да кормува, като паралелно с това се готви за изпита по теория. Първият час от кормуването се извършва на полигона, където обучаемият се запознава с автомобила, учи се на спиране и потегляне, въртене на волана.  След първите два часа, лека полека се започва в градска среда, като се започва кормуване около Метро, Пишмана, където движението не е толкова натоварено и чак след това се започва в центъра на града. Часовете по кормуване са 31.

Курсистът като започне да решава листовките с по две-три грешки, се явява на вътрешен изпит при техническия сътрудник и след полагане на успешен такъв, се уточнява дата и час за теоретичен изпит пред ДАИ. След като се направят всички часове по кормуване, курсистът и неговият инструктор се разбират за дата за изпит практика пред ОО – АА.

Времето за минаване на един шофьорски курс е месец и половина - два, за да може наученото да бъде усвоено и съответно изпитите пред ОО – АА да бъдат успешно положени.

 

  Нашите автомобили

 

Модел: Тойота Ярис; година: 2011, дизелов двигател, механична скоростна кутия. 

Инструктор: Ивайло Великов


 

Модел: Тойота Аурис; година 2011, дизелов двигател, механична скоростна кутия

Инструктор: Борис Великов


 

 

Модел: Ауди А3; година: 2011, дизелов двигател, механична скоростна кутия

Инструктор: Борис Великов / Ивайло Великов

 


 

Модел: Тойота Аурис; година: 2011, дизелов двигател, автоматична скоростна кутия

Инструктор: Борис Великов / Ивайло Великов


 

Модел: Форд Фиеста; година: 2005, дизелов двигател, автоматична скоростна кутия

Инструктор: Борис Великов / Ивайло Великов

 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00