Обучение

Много добре знаем, че всеки един чака с нетърпение да наближи времето, в което да се запише за шофьорски курс, затова нашият приоритет е да подготвим всеки един толкова добре, че след това с увереност да подкара своя автомобил.

В днешно време не е вече лукс да имаш книжка и кола, а необходимост, обучаваме нашите курсисти така, че дори и да не започнат да шофират след курса, след време, когато отново им се наложи да шофират, все още да имат знанията научени преди години. Защото на всеки един в даден момент от живота, му се налага да седне отново зад волана и чак тогава човек осъзнава, че е хубаво да умееш да шофираш и да се придвижващ без притеснения и съобразяване. 

Шофьорските курсове се водят от преподаватели със стаж по кормилна практика. Всеки един кандидат може да предпочете инструктор, с когото да изкара своите часове по кормуване, изкарвайки си часа в приятна обстановка, с приятелско и спокойно отношение, наслаждавайки се шофирането. Всеки един инструктор отделя достатъчно време и внимание на всеки един кандидат, за да бъде сигурен, че е готов за явяване на практическия изпит пред ОО – АА (Областен отдел „Автомобилна администрация“), поради това и фирмата има висока успеваемост.

За нас, освен да правим нашите курсисти добри и уверени водачи, другата ни голяма цел е да ги подготвим добре за техния изпит по теория, всеки един обучаем може да решава листовки в учебния кабинет през работно време и нещата, които не са ясни да бъдат разяснени от техническия сътрудник, който освен с административната работа, помага и подготвя всеки един кандидат за теоретичния изпит пред ОО – АА.

 

 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00