Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и сте доволни от обучението си, можете да оставите отзив за нас.
Благодаря на Автошкола Олимп за проявеното търпение, всеотдайност и коректност през целия етап на моето обучението. Те успяха да ме научат да управлявам внимателно и прецизно превозното средство с лекота и увереност. Едно огромно благодаря на Автошкола ОЛИМП и на целия й екип от професионалисти. Подготовката, която те предоставят е на изключително високо ниво и ако някой търси всички тези качества може да ги намери в ОЛИМП!
Kostadin

 Благодаря на Борис и Ивайло Великови за проявеното търпение, коректното и всеотдайно отношение през цялото време на обучението ми. Те успяха да оправдаят очакванията ми за добра автошкола. Подготовката им е на неочаквано високо ниво и ако сте решени да си вземете шофьорският курс, това е ОЛИМП!

 

Ивета Добрева

Здравейте, приятели от автошкола ОЛИМП. Искам да изкажа едно огромно  БЛАГОДАРЯ на целия екип и най-вече на Борис Великов за доброто отношение, отличното обучение /теоретично и практично/, за проявеното търпение, за мотивацията и приятелската подкрепа, която получих.  Благодаря ви, че ме направихте част от вашия екип. 

Veronika Koleva
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Борис Великов и неговият екип за професионализма и всеотдайността, които проявяват към своите обучаеми. Благодаря за търпението и вниманието, което получих по време на моето обучение. Бъдете все така позитивни и отговорни към своята работа!
Stela Petrova
Здравейте, от днес вече и аз мога да кажа, че съм шофьор и това стана благодарение на Борис Великов и екипът му. Изключително много съм доволна от обучението- теория и практика. Ако някой още не е решил в коя школа да се запише- нека избере ОЛИМП, защото са честни, отговорни и дисциплинирани, готови винаги да помагат. Приятелски настроени са към всеки един обучаем и няма да усетите колко часа сте карали, а е дошло време да паркирате и да си кажете "чао, до другия път". Благодаря Ви още веднъж, Олимп.
Хюлия Сабри
Благодаря на целия екип на автошкола „ОЛИМП„ те са едни прекрасни хора с които карането се превраща в удоволствие за  бъдещите водачи ,те имат прекрасно отношение към всички .Препоръчвам на хората  които очакват професионално отношение и работа в екип тази автошкола .
Silvia
Не напразно името е Олимп - това е върхът, на който боговете са живяли. Школата е перфектна и нямам никакви забележки. Няма инструктор, който да се отнесе некорeктно към теб. Във всеки един от тях ще намерите и приятел. Те никога няма да повишат тон или да ви нагрубят. Средата е наистина благоприятна за обучение. Целият екип е напълно професионален и приятелски настроен. Дори да нямаш желание, да учиш, пак ще те научат! Бих препоръчал школата на всеки, защото няма никакво напрежение, само спокойно изграждане на уменията, нужни за пътя.
Кристиян Немски
Най-Добрата Автошкола във Велико Търново.Един уникален екип,които е на разположение по всяко време и на всеки да помогне.Отлично обучение,с голямо отделено внимание на всеки един обучаем се. Едно голямо благодаря на Борис Великов,Мирослава Кацаркова,Ивайло и на останалите...!!! Само напред ! Най-Добрите!!! :))) 
Lazar Sekulla
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00