Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и бихте желали, можете да оставите отзив за нас.

Здравейте, приятели от автошкола ОЛИМП. Искам да изкажа едно огромно  БЛАГОДАРЯ на целия екип и най-вече на Борис Великов за доброто отношение, отличното обучение /теоретично и практично/, за проявеното търпение, за мотивацията и приятелската подкрепа, която получих.  Благодаря ви, че ме направихте част от вашия екип. 

Veronika Koleva
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Борис Великов и неговият екип за професионализма и всеотдайността, които проявяват към своите обучаеми. Благодаря за търпението и вниманието, което получих по време на моето обучение. Бъдете все така позитивни и отговорни към своята работа!
Stela Petrova
Здравейте, от днес вече и аз мога да кажа, че съм шофьор и това стана благодарение на Борис Великов и екипът му. Изключително много съм доволна от обучението- теория и практика. Ако някой още не е решил в коя школа да се запише- нека избере ОЛИМП, защото са честни, отговорни и дисциплинирани, готови винаги да помагат. Приятелски настроени са към всеки един обучаем и няма да усетите колко часа сте карали, а е дошло време да паркирате и да си кажете "чао, до другия път". Благодаря Ви още веднъж, Олимп.
Хюлия Сабри
Благодаря на целия екип на автошкола „ОЛИМП„ те са едни прекрасни хора с които карането се превраща в удоволствие за  бъдещите водачи ,те имат прекрасно отношение към всички .Препоръчвам на хората  които очакват професионално отношение и работа в екип тази автошкола .
Silvia
Не напразно името е Олимп - това е върхът, на който боговете са живяли. Школата е перфектна и нямам никакви забележки. Няма инструктор, който да се отнесе некорeктно към теб. Във всеки един от тях ще намерите и приятел. Те никога няма да повишат тон или да ви нагрубят. Средата е наистина благоприятна за обучение. Целият екип е напълно професионален и приятелски настроен. Дори да нямаш желание, да учиш, пак ще те научат! Бих препоръчал школата на всеки, защото няма никакво напрежение, само спокойно изграждане на уменията, нужни за пътя.
Кристиян Немски
Най-Добрата Автошкола във Велико Търново.Един уникален екип,които е на разположение по всяко време и на всеки да помогне.Отлично обучение,с голямо отделено внимание на всеки един обучаем се. Едно голямо благодаря на Борис Великов,Мирослава Кацаркова,Ивайло и на останалите...!!! Само напред ! Най-Добрите!!! :))) 
Lazar Sekulla
Това не е една от най-добрите автошколи.Това е НАЙ-ДОБРАТА Автошкола.Един всеотдаен екип,които е на разположение по всяко време за Вас и вашите въпроси.Отлично обучение,с голямо отделено внимание на всеки един обучаем се.Едно голямо Благодаря,на Борис Великов за подпора му на наистина изкючителен професионален екип,и не искам да пропусна хората най-близки до моето обучение Милен Стефанов и Мирослава Кацаркова.
Kamellia Raikova
Автошкола "Олимп" спечели доверието ми още на първия ден от обучението ми там.Всички са много мили,добри и внимателни към всеки един от учениците си.Ние не бяхме просто поредните обучаеми се..ние станахме приятели както помежду си,така и с инструкторите.Нивото на обучение наистина е високо,но това е така,защото насреща си имаме екип от големи професионалисти.Автошкола "Олимп" създава шофьори,а не опастности на пътя. Благодаря на Борис Великов и целият му екип,който превърна и мен в смея да кажа..добър шофьор.Благодаря ви,че ви има! : ))
Станислава Великова
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00