Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и бихте желали, можете да оставите отзив за нас.
Ако искате не само да вземете книжка, а и да се научите да шофирате професионално, автошкола Олимп ще ви помогне за това :) Благодаря на екипа за добрата подготовка, който ми помогна да взема теоритичния и практическия изпит от първия път :)
Вилислав Д.
Освен за високото ниво на обучение аз искам да благодаря на екипа за тяхната всеотдайност, за начина по който предразполагат обучаемите си и връзката, която създават с тях.  Благодарение на подготовката и вниманието, което ни обръщат, изпитите се вземат с лекота.
Karina Panevska
Автошкола "Олимп е най-добрата школа!Благодаря на целия екип за всеотдайността, разбирането и търпението, които проявяват към своите обучаеми.Благодарение на тяхното внимание и високо ниво на обучение, изпитите са взети успешно.Пожелавам много успехи и още много добре обучени шофьори!
Даниела Георгиева
Изключително съм благодарна на Борис Великов и целият му екип за всеотдайността, която демонстрират към своите обучаеми. Без да се замисля препоръчвам автошкола "Олимп" на всеки, който иска да се научи да шофира перфектно!
Микаела Михайлова
Искам да благодаря на екипа на фирмата! Обучението е на много високо ниво и успях  да премина без грешки теоритичния изпит и без проблеми практическия изпит от първия път.  Пожелавам много успехи и още много добре обучени млади шофьори.
Георги

Бих искала да изразя положителното си мнение за Автошкола Олимп- професионализъм, работа в екипност и зачитане личността на обучаемия!!! Е, това са критериите на най- добрите!!! Специлни благодарности за точността и спокойствието в обучението на моят инструктор Милен Стефанов; за силата на положителното мислене на Шефа- Боби Великов и за гостоприемството в офиса на усмихнатата Мирослава Къцаркова!

 

 

 

Albena Mihaylova
Искам да благодаря на най- добрите инструктори, за тяхното търпение и внимание. Автошкола ''Олимп" е най- добрата в гр. Велико Търново! Благодаря на екипа за тяхната подготовка и това, че ме научиха да шофирам.
Петър
Автошкола "Олимп" е автошколата ,където  ще попаднете на блестящ екип, внимание и първокласно обучение! Благодаря на Иво и Боби Великови , както и на Мирослава Кацакова , които наистина са едни професионалисти в своята работа!
Фуджи Саидов
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00