Отзиви

Ако сте клиент на фирмата и сте доволни от обучението си, можете да оставите отзив за нас.
Това не е една от най-добрите автошколи.Това е НАЙ-ДОБРАТА Автошкола.Един всеотдаен екип,които е на разположение по всяко време за Вас и вашите въпроси.Отлично обучение,с голямо отделено внимание на всеки един обучаем се.Едно голямо Благодаря,на Борис Великов за подпора му на наистина изкючителен професионален екип,и не искам да пропусна хората най-близки до моето обучение Милен Стефанов и Мирослава Кацаркова.
Kamellia Raikova
Автошкола "Олимп" спечели доверието ми още на първия ден от обучението ми там.Всички са много мили,добри и внимателни към всеки един от учениците си.Ние не бяхме просто поредните обучаеми се..ние станахме приятели както помежду си,така и с инструкторите.Нивото на обучение наистина е високо,но това е така,защото насреща си имаме екип от големи професионалисти.Автошкола "Олимп" създава шофьори,а не опастности на пътя. Благодаря на Борис Великов и целият му екип,който превърна и мен в смея да кажа..добър шофьор.Благодаря ви,че ви има! : ))
Станислава Великова
Ако искате не само да вземете книжка, а и да се научите да шофирате професионално, автошкола Олимп ще ви помогне за това :) Благодаря на екипа за добрата подготовка, който ми помогна да взема теоритичния и практическия изпит от първия път :)
Вилислав Д.
Освен за високото ниво на обучение аз искам да благодаря на екипа за тяхната всеотдайност, за начина по който предразполагат обучаемите си и връзката, която създават с тях.  Благодарение на подготовката и вниманието, което ни обръщат, изпитите се вземат с лекота.
Karina Panevska
Автошкола "Олимп е най-добрата школа!Благодаря на целия екип за всеотдайността, разбирането и търпението, които проявяват към своите обучаеми.Благодарение на тяхното внимание и високо ниво на обучение, изпитите са взети успешно.Пожелавам много успехи и още много добре обучени шофьори!
Даниела Георгиева
Изключително съм благодарна на Борис Великов и целият му екип за всеотдайността, която демонстрират към своите обучаеми. Без да се замисля препоръчвам автошкола "Олимп" на всеки, който иска да се научи да шофира перфектно!
Микаела Михайлова
Искам да благодаря на екипа на фирмата! Обучението е на много високо ниво и успях  да премина без грешки теоритичния изпит и без проблеми практическия изпит от първия път.  Пожелавам много успехи и още много добре обучени млади шофьори.
Георги

Бих искала да изразя положителното си мнение за Автошкола Олимп- професионализъм, работа в екипност и зачитане личността на обучаемия!!! Е, това са критериите на най- добрите!!! Специлни благодарности за точността и спокойствието в обучението на моят инструктор Милен Стефанов; за силата на положителното мислене на Шефа- Боби Великов и за гостоприемството в офиса на усмихнатата Мирослава Къцаркова!

 

 

 

Albena Mihaylova
 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00