За Нас

Автошколата е създадена през 2003 година с цел организирането и провеждането на шофьорски курсове. В нашите шофьорски курсове отделяме голямо внимание и часове за теоретичното обучение (листовки). В нашата школа подготовката е на такова ниво, каквото е необходимо за да положите успешен изпит.

Занятията по теория се провеждат в добре обзаведен и уютен кабинет на фирмата и време удобно за посещения на занятията. Занятията по практика се провеждат в удобно за вас време на избрания от вас учебен автомобил.

Специалистите, които ще ви обучават по време на шофьорския курс при нас са с най-висока квалификация:

1. Ръководител на учебната дейност в автошкола "ОЛИМП" е Борис Великов - инженер по ДВГ. Има дългогодишен стаж и професионален опит като преподавател по безопасност на движението и управление на автомобила от 1982 г.

2. Шофьорските курсове се водят от преподаватели по управление на автомобила с висше образование и стаж по кормилна практика, с висока успеваемост на изпитите пред ДАИ.

3. Технически сътрудник - добре подготвен специалист с висше образование. Отличен помощник на обучаемите в теоритичната подготовка.

4. Техническа характеристика на автомобилите – всички автомобили са оборудвани с климатик или климатроник за уют на обучаемите и в най-горещите летни дни. ABS - антиблокираща система на спирачките и въздушни възглавници за по-голяма безопасност и защита по време на обучението. Пушенето в автомобилите НЕ се допуска както за инструкторите,така и за обучаемите. Автомобилите се поддържат чисти и технически изправни.

Голф 5 - модел 2008г., дизелов двигател, кожен салон и навигация

инструктор - Ивайло Великов

 

 


 

Тойота Аурис, модел 2012, дизелов двигател

инструктор - Борис Великов

 

 


Тойота Ярис, модел 2012г., дизелов двигател

инструктор - Ивайло Великов

 

 


Ауди А3 - модел 2011г., кожен салон, навигация, дизелов двигател

инструктор – Борис Великов

 

 


 

Форд Фиеста, модел 2005г. - автоматик

инструктор - Борис Великов

 

 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00