За Нас

„Автошкола ОЛИПМ“ е основана върху идеята, че всеки един курсист трябва да се превърне във възможно най-безопасният шофьор. Затова след множество години работа за друг учебен център, инж. Борис Великов решава да създаде собствена школа за провеждане на шофьорски курсове за категория „В“, за да може да предаде своите умения и знания по най-ефективният начин.

Фирмата разполага с няколко нови и комфортни за каране автомобили, от които всеки един курсист може да избира на кое превозно средство да се обучава. С годините все повече навлизат колите с автоматични скорости и  поради това, автошколата предлага обучение на автоматик.

Качествената подготовка е едно от нещата, на които държим и освен добра подготовка по практика, всеки един курсист бива добре подготвен и по теория. Нашата фирма е една от малкото, които предлагат лекции теория, където по по-лесен и по-разбираем начин да бъде възприета информацията от учебното помагало, което всеки един кандидат получава при записване.

„Автошкола ОЛИМП“ освен шофьорски курсове, предлага и опреснителни часове на шофьори, които желаят отново да седнат зад волана.

 

Нашият екип

 

Борис Великов е започнал своята кариера като инженер по двигател с вътрешно горене, със специалност ремонт и експлоатация на автомобилната техника. И макар да му се отдава, истинската му страст се оказва преподаването. Поради добрата си комуникативност, търпение и нюх към обучението, решава да основе „Автошкола Олимп“, която да подготви следващите поколения водачи на пътя.

 


 

Ивайло Великов преди да започне своята кариера като инструктор, е работил в други сфери, винаги с млад и готин колектив, затова решава да продължи по стъпките на баща си, обграждайки се все с млади хора. 

 

 


 

Гергана Костова започва работа във фирмата още докато следва, с идеята да бъде временна работа, но от временна се превръща в постоянна, заради страхотния екип, интересната работа и новите запознанства.

 

 

 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН
от 9:00 ч до 17:00